Obě mletá masa smícháme. Velkou cibuli očistíme, nakrájíme najemno a vsypeme k masu. Přidáme vejce, mouku, sůl, pepř, ostatní koření a vodu. Důkladně promícháme a směs necháme chvíli odležet v chladu.
Mezitím si připravíme omáčku. Česnek očistíme a prolisujeme. Spojíme jogurt, majonézu a zakysanou smetanu. Omáčku ochutíme česnekem, solí, pepřem a mletým kmínem.
Předehřejeme troubu na 220 °C. Z masové hmoty namočenýma rukama tvoříme šišky, které klademe na rošt. Rychle zapečeme v troubě. Jakmile se maso zpotí, snížíme teplotu na 175 °C a šišky obrátíme. Pak je dopečeme.
Kebaby z mletého masa vložíme do misky s alobalem, zabalíme a vrátíme do vypnuté trouby. Budou dobře šťavnaté.
Kebab z mletého masa podáváme s pečivem, česnekovou omáčkou a zdobíme zeleninou.