Kávový likér z bezinek

Vynikající spojení bezinek, kávy a rumu.


4.519x
45 min
2×

Postup přípravy

Omyté bezinky vaříme ve vodě asi 15 minut, pak je propasírujeme přes síto a vymačkáme z nich všechnu šťávu. Procezenou šťávu vlijeme do hrnce, přidáme cukr a vaříme asi 7 minut. Potom vsypeme kávu a promícháme. Instantní káva by se neměla vařit. Do zchladlé sladké šťávy vmícháme rum, uzavřeme pokličkou a necháme odležet asi hodinku. Alkohol musí tvořit nejméně třetinu objemu šťávy. Vychladlý likér slijeme do vymytých lahví. Kávový likér z bezinek je velmi účinný na bolesti hlavy a při nachlazení.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kávový likér z bezinek

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena