Katův šleh 1

Rychlá a chutná úprava tučného vepřového.


4.022x
60 min
2×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
150 grajče
1 ksfeferonka
100 gžampiony
1 ksvětší cibule
750 gvepřový bůček
1 lžícemletá sladká paprika
150 gžlutá nebo zelená paprika

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

polévkový vývar

Postup přípravy

Vykostěný bůček nakrájíme na špalíčky. Osolíme a opepříme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme nadrobno, česnek utřeme. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na nudličky, rajčata a očištěné žampiony na plátky. Na tuku zpěníme cibuli, vložíme nakrájené maso a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Přidáme cibuli, rozetřený česnek, mletou papriku, na nudličky nakrájené papriky, plátky rajčat, plátky žampionů, nasekanou feferonku a chvíli dusíme do změknutí. Katův šleh podáváme s dušenou rýží.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Katův šleh 1

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena