Karvinské fondue

Velmi rychlé jídlo pro hladové či líné. Z brambor a hermelínu.


5.03x
10 min

Ingredience

1 špetkasůl
1 ksbrambor
1 kssýr hermelín

podle chuti

mletý černý pepř

Postup přípravy

Jednu větší bramboru oloupeme a nakrájíme na 0,5 cm tlusté plátky. Plátky rozložíme po okraji plochého talíře a v mikrovlnné troubě je asi 2 minuty na nejnižším stupni vaříme.

Mezitím vybalíme hermelín. Plátky brambor otočíme, do středu talíře přidáme hermelín a vše další dvě minuty tepelně zpracujeme stále na nejnižším stupni. Nakonec vše podle chuti osolíme a opepříme.

Karvinské fondue podáváme s kyselou okurkou nebo jen tak.
user-icon

autor pada5258


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Karvinské fondue

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.