Kari z cukety

Pokud vám z letošní bohaté úrody zbyla ještě nějaká ta cuketa nebo patizon či tykev, vyzkoušejte výborné kari.


3.0119x
45 min

Postup přípravy

Kuřecí prsa propláchneme a nakrájíme na kousky. Promícháme se solamylem a zprudka osmažíme na oleji.

Cibule a česnek očistíme, nakrájíme na plátky. Menší cuketu omyjeme na nakrájíme na drobné kostičky.

Do pánve po kuřecím mase přilijeme olej a cibuli s česnekem osmahneme dozlatova. Vsypeme kostičky cukety a zprudka a krátce je orestujeme. Směs smícháme s osmaženým masem, okořeníme kari kořením a pepřem, přidáme ocet, cukr, sůl, podlijeme vodou a dusíme 20 minut.

Kari z cukety podáváme s rýží, chutná ale i s chlebem.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kari z cukety

Zpět na recept