Kapr podle Marušky

Smažený kapr v zajímavém těstíčku.


3.88x
60 min

Ingredience

0.5 kskapr

těstíčko

sůl
2 ksvejce
vegeta
100 ghladká mouka
60 gsterilované žampiony
100 gsterilovaná kapie

podle potřeby

ztužený tuk na smažení

Postup přípravy

Očištěného kapra naporcujeme, osolíme, obalíme v mouce a ve směsi připravené ze sekaných sterilovaných žampionů, sekané sterilované kapie, vajec, mouky a soli s vegetou. Obaleného kapra vložíme do rozehřátého tuku a zvolna ho smažíme. Kapra podle Marušky podáváme s vařenými brambory posypané sekanou petrželkou a nahrubo strouhanou vařenou mrkví. Můžeme ozdobit i pokrájeným sterilovaným žampionem.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kapr podle Marušky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena