Kantonské maso

Pokud máte rádi čínskou kuchyni, jistě doporučuji, jen suroviny nejsou všude běžně k dostání.


3.0132x
30 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na tenké nudličky, smícháme se škrobem, bílkem, osolíme a vchladu necháme uležet. Cibuli a celer očistíme a oboje nakrájíme na nudličky.

Na oleji zesklovatíme cibuli a celer, promícháme a po chvíli odstavíme.

Připravíme si zálivku. Sójovou omáčku, Wei-su, víno, máčený škrobu a vývar smícháme. Vše ochutíme cukrem a pepřem. Podle chuti můžeme množství změnit.

Maso zprudka opečeme, přidáme zeleninu, promícháme, zalijeme zálivkou a povaříme.

Ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kantonské maso

Zpět na recept