Recept na tradiční bosenské jídlo. Nejlépe je použít jehněčí nebo telecí maso, já uvádím recept z vepřového, protože je levnější a jehněčí s telecím nejsou téměř k dostání.
3 stroužky | česnek |
2 ks | cibule |
3 ks | mrkev |
1 ks | paprika zelená |
0.5 ks | hlávkové zelí |
0.5 kg | vepřová kýta |
2 lžíce | rajský protlak |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
směs koření |
autor Lenka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena