Recept na tradiční bosenské jídlo. Nejlépe je použít jehněčí nebo telecí maso, já uvádím recept z vepřového, protože je levnější a jehněčí s telecím nejsou téměř k dostání.
3 stroužky | česnek |
2 ks | cibule |
3 ks | mrkev |
1 ks | zelená paprika |
0.5 ks | hlávkové zelí |
0.5 kg | vepřová kýta |
2 lžíce | rajský protlak |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
kořenící směs |
autor Lenka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.