Kachna podle gusta

Recept na nadívanou kachnu drůbežími játry.


4.510x
90 min
2×

Ingredience

sůl
1 kskachna
mletý pepř
200 gdrůbeží játra

podle chuti

5 dkgslanina
1-2 kscibule

podle potřeby

bílek

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na kostičky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Játra očistíme. Na pánvi rozpustíme slaninu. Vsypeme cibuli a necháme ji zpěnit. Přidáme játra a společně orestujeme. Směs osolíme a opepříme. Pak směs spojíme s bílky. Touto nádivkou naplníme kachnu pod kůží. Kachnu vložíme do pekáče a v předehřáté troubě ji pečeme dozlatova. Podle potřeby ji přeléváme a podléváme. Kachnu podle gusta obkládáme bramborovými knedlíky a zelím. Kachnu podáváme nejlépe teplou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kachna podle gusta

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena