Kabáb

Pikantní klobásky opečené s bramborem.


2.91016x
45 min

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce a necháme je trochu vychladit. Pak je oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cuketu omyjeme, osušíme a spolu s kukuřičkami ji nakrájíme na plátky.

Klobásu nakrájíme na kousky o délce asi 2 - 3 cm. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.

Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a klobásy na něm zlehka opečeme. Pak přidáme nasekaný česnek a restujeme dozlatova. Ke klobásám přidáme plátky brambor, cibuli, kukuřici a cuketu. Vše dobře opečeme. Směs ochutíme solí, pepřem a petrželkou.

Horký kabáb podáváme s hořčicí, kečupem nebo omáčkami.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kabáb

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.