Jugoslávská omáčka

Rychlá omáčka vhodná pro grilované nebo dušené maso.


3.511x
10 min

Ingredience

2 lžícekřen
250 mlsmetana ke šlehání

podle chuti

1 špetkacukr
sůl
1 lžičkahořčice
mletý černý pepř

Postup přípravy

Křen nastrouháme a odebereme potřebné množství. Do smetany vmícháme křen. Lehce osolíme, opepříme a omáčku ochutíme lžičkou hořčice a špetkou soli. Jugoslávskou omáčku důkladně promícháme. Jugoslávskou omáčku podáváme třeba s vařeným hovězím masem a pečenými brambory.
user-icon

autor maarkr


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jugoslávská omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Jugoslávská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena