Vejce ušleháme s cukrem do pěny, potom postupně přimícháme mouku a špetku kypřícího prášku. Nalijeme na plech, rovnoměrně rozetřeme a necháme upéct do zrůžovění. Pečeme asi 10 minut na 180 °C. Že je piškot upečený poznáme tak, že píchneme špejlí do piškotu, když na něm není těsto, piškot je hotový.
Piškot necháme vychladnout, potom na něj rozetřeme jogurt, poklademe nakrájené broskve a nakonec potřeme šlehačkou ušlehanou do tuha se ztužovačem.
Ze 350 ml šťávy z kompotu uvaříme hustý pudink. Za stálého míchání ho necháme trochu vychladnout a poté ho naplníme do sáčku, kterým uděláme na jogurtový dezert mřížku. Dáme vychladit.
Hotový a dobře vychlazený jogurtový dezert se šlehačkou a pudinkovou mřížkou nakrájíme a podáváme.