Jihočínská omáčka na těstoviny

Zajímavý nápad na ochucení těstovin. Recept na jihočínskou omáčku.


4.210x
25 min

Postup přípravy

Oloupeme a nadrobno pokrájíme cibuli. Připravíme si ostatní suroviny.

V pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm cibuli a mleté maso. Ochutíme lehce solí. Vmícháme sójovou omáčku, podlijeme vývarem, přisypeme cukr, přivedeme do varu a po chvíli snížíme stupeň teploty. Omáčku podusíme asi 5 minut. Poté vmícháme kukuřičnou moučku smíchanou s trochou vody.

Jakmile omáčka zhoustne, nalijeme ji na předem uvařené těstoviny.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jihočínská omáčka na těstoviny

Zpět na recept