Jemný tvarohový koláč

Recept na chutný tvarohový moučník s jahodami.


3.76x
25 min

Postup přípravy

Sušenky rozdrtíme, zalijeme rozpuštěným máslem a promícháme. Směs dáme do vymazané formy a rukou upěchujeme. Pečeme 7 minut při 180 °C.

Mezitím ušleháme smetanu, přimícháme ricottu a cukr. V malém množství vody rozpustíme želatinu a pak ji přidáme do smetanové směsi.

Vzniklou hmotu nalijeme do formy s upečeným a vychladlým těstem. Dáme na 2 hodiny do ledničky.

Po ztuhnutí jemný tvarohový koláč ozdobíme pokrájenými jahodami a marmeládou. Takto přichystaný jemný tvarohový koláč rozkrájíme a podáváme.
user-icon

autor Misty


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemný tvarohový koláč

Zpět na recept