Jemné kuře na olivách

Kuřecí prsa nakrájená na jemné plátky, přelitá omáčkou z sherry a oliv.


3.0807x
35 min

Postup přípravy

Kuřecí maso obalíme v mouce, potom je opečeme na oleji z obou stran. Nakonec vyjmeme, osolíme a opepříme a schováme v teple. Šťávu z masa zalijeme sherry a přilijeme vývar. Česnek nasekáme najemno a přisypeme do omáčky. Tymián opláchneme a také přidáme do omáčky. Necháme ji vařit na prudkém ohni, dokud se asi 2/3 neodpaří. Maso nakrájíme na proužky, olivy na plátky a vložíme do omáčky, necháme prohřát a ihned podáváme.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jemné kuře na olivách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena