Jemné kuře na olivách

Kuřecí prsa nakrájená na jemné plátky, přelitá omáčkou z sherry a oliv.


3.0807x
35 min

Postup přípravy

Kuřecí maso obalíme v mouce, potom je opečeme na oleji z obou stran. Nakonec vyjmeme, osolíme a opepříme a schováme v teple. Šťávu z masa zalijeme sherry a přilijeme vývar. Česnek nasekáme najemno a přisypeme do omáčky. Tymián opláchneme a také přidáme do omáčky. Necháme ji vařit na prudkém ohni, dokud se asi 2/3 neodpaří. Maso nakrájíme na proužky, olivy na plátky a vložíme do omáčky, necháme prohřát a ihned podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemné kuře na olivách

Zpět na recept