Jemná telecí polévka se zeleninou

K přípravě této polévky použijeme prorostlé maso, aby byl vývar silnější. Používáme levnější druhy masa, například krk nebo hrudí.


4.33x
60 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na centimetrové kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Zeleninu necháme rozmrznout. Nasekáme si petrželku.

Olej v hrnci rozpálíme, maso a cibuli na něm opečeme dozlatova. Zalijeme vývarem a vaříme pod pokličkou při mírné teplotě.

Po 30-ti minutách přidáme brambory a zeleninu do vřícího vývaru, ochutíme solí a pepřem.
Po dalších 15-ti minutách dochutíme podle potřeby a posypeme petrželkou.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemná telecí polévka se zeleninou

Zpět na recept