Jemná sýrová pomazánka

Rychlá a výborná pomazánka nejen na chlebíčky, ale i na obyčejnou snídani.


3.99x
10 min
2×

Postup přípravy

Cibulku očistíme a nakrájíme na drobné kostičky.

V misce promícháme 2 celé balení (i více) měkkých sýrů, kelímek pomazánkového másla a přidáme i sýr limba - ten přidáváme zejména pro zvýraznění chuti, podobá se romaduru. Je k dostání v některých supermarketech, pomazánka je s ním výraznější, ale můžeme jej i vynechat.

Sýrovou pomazánku dochutíme solí a pepřem, vyšleháme ručním šlehačem.

Jemnou sýrovou pomazánku podáváme po vychlazení, ale můžeme ji mazat na pečivo i hned.
user-icon

autor Surmei


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jemná sýrová pomazánka

Zpět na recept