Recept na přípravu jemné polévky z chřestu.
1.5 l | drůbeží vývar |
50 g | čerstvé máslo |
1 ks | jarní cibulka s natí |
100 ml | čerstvá smetana |
500 g | čerstvý bílý chřest |
podle potřeby | |
---|---|
2 ks | vejce |
na ozdobu | |
olivový olej | |
čerstvá pažitka | |
100 g | sýr Grana Padano |
podle chuti | |
mořská sůl | |
čerstvě mletý bílý pepř |
autor Alakarte-cz
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.