Recept na ragú z jelení kýty dušené se žampiony. Pokrm podáváme jako hlavní chod. Vhodnou přílohou jsou těstoviny.
100-150 ml | smetana |
200 g | žampiony |
1 ks | bobkový list |
100-150 ml | bílé víno |
60 g | anglická slanina |
1 ks | červená cibule |
1 hrst | čerstvá petrželka |
1 snítka | čerstvý rozmarýn |
500 g | jelení kýta |
1 ks | bílá kapie |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
máslo | |
hladká mouka | |
podle chuti | |
sůl | |
kmín | |
mletý černý pepř |
autor Jarka-P
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.