Vaření.czReceptyJehněčí šašlik se slaninou

Jehněčí šašlik se slaninou

Vynikající a jednoduchý jehněčí šašlik se slaninou a cibulí. Vůně česneku je podmínkou.


3.3155x
25 min

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Jehněčí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme česnekem a necháme odležet v olivovém oleji. Slaninu nakrájíme na kousky. Cibuli očistíme a nakrájíme na čtvrtiny. Potom ho nakrájíme na kostky, které napichujeme střídavě se slaninou a cibulí na špejle. Vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme přibližně 15 minut. Šašlik je vynikající s bramborovo - kroupovou kaší.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jehněčí šašlik se slaninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena