Velmi dobré ragú. Jen doba přípravy je závislá na kvalitě masa.
4 lžíce | olej |
sůl | |
1 lžíce | solamyl |
150 g | cibule |
2 ks | hřebíček |
6 kuliček | celý pepř |
1 list | bobkový list |
4 dl | červené víno |
1 lžička | paprika sladká |
2 lžíce | hladká mouka |
1 kelímek | zakysaná smetana |
0.5 lžičky | mletý černý pepř |
800 g | jehněčí maso |
autor admin_hela
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena