Velmi dobré ragú. Jen doba přípravy je závislá na kvalitě masa.
4 lžíce | olej |
sůl | |
1 lžíce | solamyl |
150 g | cibule |
2 ks | hřebíček |
6 kuliček | pepř celý |
1 list | bobkový list |
4 dl | červené víno |
1 lžička | sladká paprika |
2 lžíce | hladká mouka |
1 kelímek | zakysaná smetana |
0.5 lžičky | mletý černý pepř |
800 g | jehněčí maso |
autor admin_hela
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.