Maso díky naložení v marinádě získá chuť i vůni po oregánu, tymiánu a citronové šťávě. Rýže bude nejlepší příloha.
Hodnocení
3.0
/ 5 (916x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
- -
česnek
- -
sůl
2 ks
cibule
- -
tymián
- -
mletý pepř
6 lžic
olivový olej
- -
citronová šťáva
- -
bobkový list
675 g
jehněčí maso
- -
oregano
Postup přípravy
Maso odblaníme a nakrájíme na kostky. Smícháme zbylé suroviny až na bobkový list a cibuli. Směs nalijeme do mělké misky. Maso do ní vložíme a pěkně ho v marinádě obalíme, necháme do tam nejlépe přes noc. Kebaby sestavujeme tak, že maso střídavě napichujeme na jehly s bobkovými listy a cibulí. Kebaby dáme na předehřátý gril a grilujeme asi 3 minuty z každé strany, potíráme je zbylou marinádou.