Jehněčí kebaby

Maso díky naložení v marinádě získá chuť i vůni po oregánu, tymiánu a citronové šťávě. Rýže bude nejlepší příloha.


3.0916x
30 min

Postup přípravy

Maso odblaníme a nakrájíme na kostky. Smícháme zbylé suroviny až na bobkový list a cibuli. Směs nalijeme do mělké misky. Maso do ní vložíme a pěkně ho v marinádě obalíme, necháme do tam nejlépe přes noc. Kebaby sestavujeme tak, že maso střídavě napichujeme na jehly s bobkovými listy a cibulí. Kebaby dáme na předehřátý gril a grilujeme asi 3 minuty z každé strany, potíráme je zbylou marinádou.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jehněčí kebaby

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z řecké kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena