Jednoduchý jelení guláš

Recept na výborný zvěřinový guláš.


4.016x
75 min
1×

Ingredience

50 dkgcibule
50 dkgjelení plec

podle chuti

česnek
sůl
vývar
majoránka
kmín
vegeta
rajský protlak
mletá sladká paprika
mletá pálivá paprika
koření na divočinu

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Očistíme a nakrájíme cibuli. Nakrájíme maso na větší kostky. Osolíme, opepříme, přidáme vegetu a koření na divočinu. Maso můžeme nechat do druhého dne naložené.

Druhý den rozpálíme sádlo (olej) a opražíme cibuli. Přidáme maso, orestujeme ho a zaprášíme paprikou, podle chuti sladkou i pálivou, Osmahneme a zalijeme polotmavým pivem, dolijeme vodou, přidáme masox, nebo místo vody už hotový vývar. Přidáme ještě rajský protlak, bobkový list, kmín a dáme vařit. Dusíme, až maso změkne. Pak přidáme česnek, majoránku a jelení guláš podle potřeby zahustíme.

Jednoduchý jelení guláš doporučuji podávat s houskovým knedlíkem nebo čerstvým pečivem a skleničkou piva.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jednoduchý jelení guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena