Jednoduché bosáky

Výborná příloha k masu i guláši. Velice jednoduché!


3.280x
45 min

Postup přípravy

Brambory oloupeme a rozstrouháme na jemném struhadle. Přebytečnou vodu slijeme a vymačkané brambory přendáme do mísy. Mléko ohřejeme - musí být horké a vmícháme do něj krupici. Pak vše přidáme k bramborům, přidáme vejce, sůl a vypracujeme tuhé těsto. Z těsta tvarujeme mokrou rukou kulaté knedlíky. Do hrnce nalijeme vodu, kterou osolíme a dáme vařit. Knedlíky v ní vaříme 10 - 15 minut.
user-icon

autor Malina

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Jednoduché bosáky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena