Ječmínkův špíz

Smažená kuřecí prsíčka na jehle.


3.386x
35 min
2×

Postup přípravy

Kuřecí prsa podle potřeby očistíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme je na kostky a velice lehce osolíme. Tvrdý sýr také nakrájíme na kostky. Petrželku opereme, osušíme a nakrájíme najemno.

Na špejle nebo jehly střídavě napichujeme kuřecí kostky a sýr. Všechny špízy poprášíme grilovacím kořením a pepřem.

Připravíme si trojobal, přičemž do vejce přidáme petrželku a mléko podle potřeby. Špízy v trojobalu dobře obalíme.

Špízy smažíme ze všech stran v rozpáleném oleji. Pak je odložíme na papírový ubrousek, který odsaje přebytečný tuk.

Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ječmínkův špíz

Zpět na recept