Játrový kebab

Kousky jater obalené plátky slaniny napichujeme na jehly střídavě s kousky klobásy. Podáváme s brambory a sypeme petrželkou.


3.0624x
30 min

Ingredience

8 plátkůslanina
45 gmáslo
1 lžícerozmarýn
2 ksklobása
1 lžícekremžská hořčice
125 gkuřecí játra

podle chuti

česnek
sůl
mletý pepř

na ozdobu

petrželka

Postup přípravy

Játra nakrájíme na kousky o velikosti sousta. Klobásy nakrájíme na kolečka. Játra obalíme v kouscích slaniny a napichujeme je na jehlu střídavě s klobásou.

Mezitím mírně rozehřejeme máslo, vmícháme utřený česnek, rozmarýn a hořčici.

Polovinu ochuceného másla natřeme na kebaby a opékáme asi 5 minut z každé strany. Až poté játrové kebaby osolíme a opepříme.

Játrový kebab při podávání ozdobíme zbylým hořčicovým máslem, jako příloha se nejlépe hodí vařené brambory. Pokrm dozdobíme petrželkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játrový kebab

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena