Játrový kebab

Kousky jater obalené plátky slaniny napichujeme na jehly střídavě s kousky klobásy. Podáváme s brambory a sypeme petrželkou.


3.0624x
30 min

Postup přípravy

Játra nakrájíme na kousky o velikosti sousta. Klobásy nakrájíme na kolečka. Játra obalíme v kouscích slaniny a napichujeme je na jehlu střídavě s klobásou.

Mezitím mírně rozehřejeme máslo, vmícháme utřený česnek, rozmarýn a hořčici.

Polovinu ochuceného másla natřeme na kebaby a opékáme asi 5 minut z každé strany. Až poté játrové kebaby osolíme a opepříme.

Játrový kebab při podávání ozdobíme zbylým hořčicovým máslem, jako příloha se nejlépe hodí vařené brambory. Pokrm dozdobíme petrželkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játrový kebab

Zpět na recept