Játrové tajemství

Recept použitelný nejen v troubě, ale i na grilu


3.087x
30 min

Postup přípravy

Játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na asi centimetrové plátky. Rozdělíme na 4 hromádky, z nichž každou poskládáme v jedné vrstvě na alobal potřený máslem.Poklademe tenkými plátky z půlky cibule, potřeme lžící kečupu a popepříme. Nesolíme! Pokud to bude třeba, dosolíme až po skončení tepelné úpravy. Připravené porce dobře zabalíme a pečeme v troubě 25 minut při teplotě 200 - 220°C. Povede-li se z alobalových balíčků udělat něco jako mističky, neztratí se nám ani kapka výborné šťávičky. Podávat můžeme s bramborem nebo jenom z chlebem.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játrové tajemství

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena