Játrové tajemství

Recept použitelný nejen v troubě, ale i na grilu


3.087x
30 min

Postup přípravy

Játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na asi centimetrové plátky.

Rozdělíme na 4 hromádky, z nichž každou poskládáme v jedné vrstvě na alobal potřený máslem.Poklademe tenkými plátky z půlky cibule, potřeme lžící kečupu a popepříme. Nesolíme! Pokud to bude třeba, dosolíme až po skončení tepelné úpravy.

Připravené porce dobře zabalíme a pečeme v troubě 25 minut při teplotě 200 - 220°C.

Povede-li se z alobalových balíčků udělat něco jako mističky, neztratí se nám ani kapka výborné šťávičky.

Podávat můžeme s bramborem nebo jenom z chlebem.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játrové tajemství

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.