Vaření.czReceptyJátra zvíkovského raráška

Játra zvíkovského raráška

Vepřová játra na červeném víně s rajčaty.


3.0154x
30 min

Postup přípravy

Rajčata nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek (množství podle chuti) očistíme. Cibuli nakrájíme na nudličky a česnek prolisujeme.

Plátky jater jemně naklepeme a poprášíme chilli kořením. Na vyšší pánvi rozpálíme olej a játra opečeme. Přendáme je na vyhřátý talíř.

Ve výpeku lehce osmahneme plátky rajčat a přendáme na játra, aby nevystydla. V pánvi osmažíme cibuli, česnek, vmícháme víno, kečup, podle chuti omáčku osolíme a chvíli podusíme. Můžeme přidat ještě trochu vody nebo vína.

Játra přelijeme omáčkou, obložíme čerstvými rajčaty. Výborné jsou s hranolky.

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játra zvíkovského raráška

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena