Játra v alobalu

Játra trochu jinak. Přesto jsou moc dobrá a jednoduchá.


3.1291x
35 min
3×

Postup přípravy

Rozpálíme si troubu na 200 °C. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na tenká kolečka. Játra očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky.

Na čtverce alobalu rozetřeme polovinu másla, položíme na něj připravená játra (z tohoto množství jsou tři porce). Poklademe cibulí a zalijeme velkou vrstvou kečupu. Navrch ještě položíme tenký plátek másla a celé to zabalíme do psaníčka, které vložíme na plech a dáme péct do trouby na 25 minut.

Ideální přílohou jsou hranolky, které můžeme péct současně s játry na jednom plechu.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játra v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká