Játra v alobalu

Játra trochu jinak. Přesto jsou moc dobrá a jednoduchá.


3.1291x
35 min
3×

Postup přípravy

Rozpálíme si troubu na 200 °C. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na tenká kolečka. Játra očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Na čtverce alobalu rozetřeme polovinu másla, položíme na něj připravená játra (z tohoto množství jsou tři porce). Poklademe cibulí a zalijeme velkou vrstvou kečupu. Navrch ještě položíme tenký plátek másla a celé to zabalíme do psaníčka, které vložíme na plech a dáme péct do trouby na 25 minut. Ideální přílohou jsou hranolky, které můžeme péct současně s játry na jednom plechu.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játra v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena