Játra s pomerančovou šťávou

Játra obalovaná v trojobalu, přelitá výbornou pomerančovou omáčkou vám budou jistě chutnat, můžete použít i játra telecí.


2.9767x
35 min

Postup přípravy

Játra obalíme v trojobalu( do vejce přidáme šalvěj a tymián ). Na rozpáleném oleji je osmahneme dozlatova z obou stran, nakonec osolíme, opepříme a na papírovém ubrousku osušíme. Uložíme je na teplé místo a do té samé pánve přidáme cibulku, necháme ji zesklovatět, přilijeme pomerančovou šťávu a vývar, uvedeme do varu a játra na talíři zalijeme touto omáčkou. Podáváme s brambory nebo rýží.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játra s pomerančovou šťávou

Zpět na recept