Játra po arménsku

Recept z jater vepřových i drůbežích.


4.010x
30 min

Postup přípravy

Játra nakrájíme na kousky, opečeme na oleji, přidáme kečup a restujeme na pánvi. Orestovaná játra doplníme o zbývající ingredience. Přidáme na nudličky krájenou cibulku a žampiony, pepř a sůl. Dochutíme feferonkou a zalijeme červeným vínem. Podusíme do změknutí. Játra po arménsku podáváme s rýží, brambory nebo hranolky.
user-icon

autor Radulabb

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Játra po arménsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena