Játra pana Sládka

Játra se zeleninou a žampiony budou jistě chutnat jako skvélá minutka třeba s rýží.


4.525x
60 min
2×

Postup přípravy

Játra omyjeme, očistíme od šlach a pokrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno, pór očistíme a také nasekáme na jemné kousky. Žampiony očistíme a pokrájíme na plátky. V pánvi na oleji zpěníme cibuli, na ní orestujeme játra a dusíme s částí vývaru doměkka. Když jsou játra měkká, přidáme pór, žampiony a ochutíme paprikou. Promícháme a provaříme. Játra pana Sládka dochutíme solí, pepřem a kečupem. Na konci můžeme játra zaprášit trochou mouky a ještě chvíli povařit. Játra pana Sládka podáváme většinou s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Játra pana Sládka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena