Saláty jsou lehkým jídlem, přesto zasytí a dodají potřebnou vlákninu.
Hodnocení
3.2
/ 5 (41x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
salát
olej
1 ks
cibule
200 g
arašídy
2 ks
paprika červená
1 hlávka
bílé zelí
2 ks
paprika žlutá
podle chuti
sůl
podle potřeby
citronová šťáva
Postup přípravy
Hlávkový salát omyjeme, mrkev očistíme a nastrouháme. Omyté papriky nakrájíme na kostičky, doporučujeme vybrat více barev. Cibuli oloupeme a nakrájíme.
Všechny ingredience smícháme v míse, přidáme arašídy, trochu soli. Dodáme olej a pokapeme citronovou šťávou. Dobře promícháme.
Jarní arašídový salát můžeme podávat buď samostatně nebo s ciabatou.