záleží jak velký máte plech, těsto po nalití na plech nesmí být moc vysoké, tak asi 5 - 8 cm.
king
Re: Komentář k receptu Jablková buchta šup šup
záleží jak velký máte plech, těsto po nalití na plech nesmí být moc vysoké, tak asi 5 - 8 cm.
allana
Re: Komentář k receptu Jablková buchta šup šup
Vždy ji peču na 175 stupňů, jakmile naskočí, snížím teplotu na 150, posléze na125 a z trouby vyndavám až tehdy, kdy je mezi okraji moučníku a plechem cca 0,5 cm mezera.
Ještě se mi nestalo, aby tento, nebo jakýkoliv jiný moučník zůstal nedopečený.
rozinka
Re: Re:
s těma brusinkami vynikající
steakstation
Komentář k receptu Jablková buchta šup šup
Fakt vynikající. Pár lidí si vzalo recept. Nic jsem nepřidávala, jen se mi to zdálo husté a přilila jsem mléko, formu vymazala olejem a bez rozinek. Kostky jablek jsem měla relativně velké (cca 700g) a dopadlo to opravdu výborně. Vypadalo lépe než tady na fotce. :-) Navrch jsem lehce pocukrovala moučk. cukrem.