Italský žampionový salát

Nakládané žampiony za studena výborně chutnají na zeleninovém salátu, ale i s dobrou bagetkou jako lehká svačinka nebo večeře.


3.98x
15 min

Postup přípravy

Neloupané žampiony očistíme od nečistot, nakrájíme na čtvrtky (menší jen na půlky), dáme je do misky a přidáme všechny ostatní ingredience - sůl, oregano, olej a vinný ocet.

Italský žampionový salát pořádně promícháme, uzavřeme a dáme na 2 - 3 dny do lednice. Občas s žampionovým salátem můžeme zamíchat.

Takto připravený žampionový salát podáváme na jiném zeleninovém salátu, s pečivem nebo podle vlastní chuti.
user-icon

autor mišpulín


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italský žampionový salát

Zpět na recept