Italský pomerančový koláč

Netradiční chutný koláč s příchutí pomeranče.


4.825x
60 min
1×

Postup přípravy

Ze dvou pomerančů vymačkáme šťávu a z půlky nastrouháme kůru.

Máslo a cukr dobře rozmícháme, přidáme celá vejce, pomerančovou šťávu a po troškách přidáváme mouku promíchanou s kvasnicemi. Nakonec přidáváme vanilku, sůl a a kůru z pomeranče. Promícháme v těsto.

Formu vyložíme pečícím papírem, těsto dáme do formy a v troubě vyhřáté na 180 °C necháme 30 minut péct.

Italský pomerančový koláč necháme vychladnout na mřížce a podáváme ke kávě či čaji.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italský pomerančový koláč

Zpět na recept