Uvařený květák přelitý omáčkou z červeného vína.
3 stroužky | česnek |
3 lžíce | olej |
40 g | máslo |
1 ks | cibule |
1.5 dl | vývar z masoxu |
4 kuličky | nové koření |
4 lžíce | červené víno |
1 lžíce | hladká mouka |
1 lžíce | citronová šťáva |
0.5 lžičky | mletý černý pepř |
250 g | malá rajčata |
1 svazeček | kadeřavá petrželka |
2 ks | květák (větší) |
podle chuti | |
---|---|
sůl |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena