Italský guláš

I v Itálii můžete ochutnat guláš.


3.172x
45 min

Postup přípravy

Hovězí maso rozklepeme a nakrájíme na menší, ale stejně velké kostky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibuli. Přidáme mletou papriku, promícháme a ihned přidáme maso. To krátce osmahneme, aby se zatáhlo a podlijeme jej asi 250 ml vody. Hrnec uzavřeme a maso v něm dusíme asi 20 minut. Česnek oloupeme, prolisujeme a utřeme jej se solí. V troše vody rozmícháme hladkou mouku. Po 20 minutách hrnec otevřeme a základ guláše zahustíme vodou s moukou. Přidáme protlak, česnek a podle chuti guláš opepříme a osolíme. Guláš promícháme, hrnec uzavřeme a dusíme dalších 10 minut. Mezitím si salám pokrájíme na drobné nudličky. Sýr nastrouháme. Hotový italský guláš podáváme ozdobený nudličkami salámu a sypaný strouhaným sýrem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Italský guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena