Italské zeleninové pokušení

Další z receptů na zavařování.


5.019x
120 min

Postup přípravy

Veškerou zeleninu i ovoce očistíme a nakrájíme. Okořeníme nadrobno nakrájenou feferonkou a solí. Všechno dohromady 45 minut vaříme (kromě octa, cukru a cibule).

K povařené směsi přidáme cibuli, polovinu octa a znovu povaříme. Dolijeme zbytek octa s cukrem a zamícháme.

Italské zeleninové pokušení natlačíme do vymytých sklenic, zavíčkujeme a sterilujeme.

Italské zeleninové pokušení podáváme jako salát, přílohu či chuťovku k pečivu.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italské zeleninové pokušení

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Italská