Italské vepřové kotlety

Kotlety obalené sýrovou omáčkou a smažené na oleji.


3.77x
45 min

Postup přípravy

Kotlety lehce naklepeme, osolíme a prudce na másle po obou stranách opečeme. Necháme je vychladnout.

Z mouky a másla uděláme jíšku a zalijeme ji mlékem. Rozšleháme a povaříme. Potom ji odstavíme z ohně, osolíme a zlehka vmícháme žloutek a sýr.

Vychladlé kotlety potřeme vrstvou bešamelové omáčky a povrch urovnáme nožem namočeným do oleje.

Poté obalíme v rozšlehaném vejci, strouhance a smažíme na oleji.

Před podáváním obložíme italské vepřové kotlety kolečky citronu. Přílohu tvoří vařené brambory nebo krokety.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italské vepřové kotlety

Zpět na recept