Italské ragú

Pokrm z vepřového masa, zeleniny a jižního koření


3.0167x
45 min

Postup přípravy

Maso omyjeme, odblaníme a nakrájíme na proužky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na malé kostky. Pórek opláchneme a pokrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a jemně posekáme.

Na oleji zpěníme cibulku, vyškvaříme slaninu, vložíme maso a orestujeme. Přidáme rajčata, koření, sůl a za neustálého míchání opékáme přibližně 15 minut. Poté vložíme pórek a ještě 10 minut dusíme.

Italské ragú podáváme s vařenými těstovinami a zdobíme černými olivami.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italské ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.