Italská zimní polévka

Vynikající recept na chutnou a sytou polévku.


4.860x
35 min
3×

Postup přípravy

Rajčata spaříme a oloupeme.

Na pánvi zpěníme pokrájenou cibulku, česnek a nasekanou petrželovou nať. Přidáme pokrájená rajčata, zelený hrášek a krátce orestujeme. Zalijeme vroucí vodou, osolíme, opepříme a povaříme, až je vše měkké.

Do polévky přidáme těstoviny, krátce povaříme a podáváme. Těsně před konzumací přidáme lžičku čerstvého olivového oleje.

Italskou zimní polévku po přípravě podáváme jako zdravý chod.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská zimní polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Italská