Italská zimní polévka

Vynikající recept na chutnou a sytou polévku.


4.860x
35 min
3×

Ingredience

1 stroužekčesnek
2 ksrajče
olivový olej
0.5 ksmenší cibule
1 lžícepetrželová nať
1 hrstzelený hrášek
zelený pepř
mořská sůl
1 hrstrýžové těstoviny

Postup přípravy

Rajčata spaříme a oloupeme. Na pánvi zpěníme pokrájenou cibulku, česnek a nasekanou petrželovou nať. Přidáme pokrájená rajčata, zelený hrášek a krátce orestujeme. Zalijeme vroucí vodou, osolíme, opepříme a povaříme, až je vše měkké. Do polévky přidáme těstoviny, krátce povaříme a podáváme. Těsně před konzumací přidáme lžičku čerstvého olivového oleje. Italskou zimní polévku po přípravě podáváme jako zdravý chod.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská zimní polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena