Italská zeleninová směs

4 porce skvělého zeleninového pokrmu zveného také ,,Fritto misto".


3.0615x
45 min

Postup přípravy

Rozebereme květák na růžičky a propláchneme vodou. Uvaříme ho v osolené vodě do poloměkka, necháme vychladnout a dáme okapat. Ostatní zeleninu nakrájíme na velké plátky, nebo proužky. Jednotlivé kusy zeleniny obalíme v trojobalu. Podobným způsobem obalíme i květák.


Takto připravenou zeleninu smažíme ve fritovacím hrnci při teplotě 160°C asi 5 minut dozlatova. Při podávání doplníme studenou omáčkou - například tatarkou nebo kečupem. Chuť zeleniny nezkazí ani dresing.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Italská zeleninová směs

Zpět na recept