Jemně připravené maso na grilu. Recept na špízy z jehněčího.
2 ks | vejce |
100 g | šalotka |
0.5 svazečku | meduňka |
150 g | kysaná smetana |
90 g | hladká mouka |
4 lžíce | citronová šťáva |
10 lžic | sezamové semínko |
3 lžíce | rajský protlak |
800 g | jehněčí maso |
1 lžička | cayenský pepř |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.