Indonéský jehněčí špíz se sezamem

Jemně připravené maso na grilu. Recept na špízy z jehněčího.


4.52x
60 min

Postup přípravy

Šalotku očistíme a jemně nasekáme. Z citronu vymačkáme šťávu.

Vejce rozšleháme s polovinou citronové šťávy, s protlakem a moukou. Přidáme šalotku, osolíme a opepříme.

Maso čistíme, zbavíme šlach a blanek, nakrájíme na kousky, naložíme do připravené marinády a necháme alespoň 3 hodiny odležet.

Meduňku opláchneme, okapeme a jemně nasekáme. Smetanu promícháme se zbytkem citronové šťávy, solí, pepřem, cayenským pepřem a meduňkou.

Vyjmeme jehněčí maso z marinády, napícháme na špejle, obalíme sezamem a grilujeme z každé strany 4 minuty.

Špízy z jehněčího podáváme s připravenou meduňkovou omáčkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Indonéský jehněčí špíz se sezamem

Zpět na recept