Indonéské kuře

Vykoštěé kuře dušené na červeném víně s meruňkami a kompotovou šťávou. S rýží si pochutnáte!


2.9792x
75 min

Postup přípravy

Kuře omyjeme, stáhneme kůži a vykostíme. Posypeme trochou zázvoru, opečte na oleji, když zezlátne, podlijte trochou vývaru a dusíme doměkka. Z oleje a mouky si uděláme jíšku, zalijeme kompotovou šťávou, rozšleháme, přidáme víno a vaříme, až omáčka zhoustne asi jako smetana. Pak přikořeníme tabaskem a worcesterskou omáčkou, přidáme maso a nakrájené meruňky a necháme na mírném ohni probublávat. Můžeme přimíchat i rybízovou zavařeninu.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Indonéské kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z indické kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena