Hustá kvasnicová polévka

Výborná zeleninová polévka s kvasnicemi podle jednoduchého receptu.


5.010x
35 min
1×

Ingredience

1 ksvejce
5 ksbrambory
3 ksmrkev
1 kostkakvasnice

podle potřeby

máslo

podle chuti

podravka

Postup přípravy

Na struhadle nahrubo nastrouháme očištěné brambory a mrkev. V hrnci rozpustíme máslo a nadrobíme kvasnice, které necháme rozpustit. Poté přidáme vejce a uděáme smaženici. Ke smaženici přidáme nastrouhanou zeleninu a vodu. Zeleninu necháme povařit doměkka a na závěr kvasnicovou polévku dochutíme podravkou. Hustou kvasnicovou polévku můžeme podávat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hustá kvasnicová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena