Husa s rýží po bosensku

Husí kousíčky zapečené s rýží. Jednoduchý recept, jak zpracovat husu.


3.01267x
45 min

Postup přípravy

Rýži spaříme. Maso a droby očistíme, a nasekáme nadrobno.

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Pak přidáme maso a droby a opečeme. Osolíme, opepříme a přidáme spařenou rýži. Směs podlijeme trochou vody a dusíme bez míchání. Občas pouze přiléváme vodu.

Když je jídlo takřka hotové, přesypeme je do vymazaného pekáče nebo zapékací mísy a v troubě zapečeme.

Zapečenou husu s rýží po bosensku podáváme se zeleninovým salátem nebo zeleninovou oblohou.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Husa s rýží po bosensku

Zpět na recept