Husa s rýží po bosensku

Husí kousíčky zapečené s rýží. Jednoduchý recept, jak zpracovat husu.


3.01267x
45 min

Postup přípravy

Rýži spaříme. Maso a droby očistíme, a nasekáme nadrobno. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Pak přidáme maso a droby a opečeme. Osolíme, opepříme a přidáme spařenou rýži. Směs podlijeme trochou vody a dusíme bez míchání. Občas pouze přiléváme vodu. Když je jídlo takřka hotové, přesypeme je do vymazaného pekáče nebo zapékací mísy a v troubě zapečeme. Zapečenou husu s rýží po bosensku podáváme se zeleninovým salátem nebo zeleninovou oblohou.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Husa s rýží po bosensku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena