Hrnkový perník

Jednoduchý (půllitrový) recept na dobrý perník.


4.219x
60 min

Ingredience

1 hrnekcukr
2 dlolej
1 ksvejce
1 hrnekmléko
0.5 balíčkuprášek do pečiva
2 hrnkyhladká mouka
1 balíčekkypřící prášek do perníku

podle potřeby

tuk na vymazání
mouka na vysypání

Postup přípravy

Hrnek má obsah 500 ml. Odměříme si ingredience a smícháme je v hladké těsto. Plech vymažeme a vysypeme. Rovnoměrně do něj rozprostřeme těsto a perník upečeme. Upečený hrnkový perník můžeme pomazat marmeládou nebo polít čokoládovou polevou. Necháme ztuhnout a můžeme podávat.
user-icon

autor Monnie


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hrnkový perník

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena