Hrníčková buchta s ovocem

Pokazila se vám váha? Je tu recept, ke kterému ji nepotřebujete.


4.497x
60 min
6×

Postup přípravy

V míse mícháme elektrickým šlehačem cukr, olej a vejce asi 10 minut. Potom po troškách střídavě přidáváme polohrubou i hladkou mouku (obojí smícháme s práškem do pečiva) a mléko. Promícháme a nalijeme na vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech.

Povrch těsta uhladíme a posypeme nakrájeným kompotovaným ovocem, které jsme si předem obalili ve vanilkovém cukru. Ovoce lze použít i čerstvé - omyté a nadrobno nakrájené.

Hrníčkovou buchtu s ovocem pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova.

Pro přípravu můžeme použít i 3 dcl hrnek. Pokud jako použijeme hroznové víno, použijeme i hroznový oleje.
user-icon

autor .Renča.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Hrníčková buchta s ovocem

Zpět na recept