A cibuli jsem dělala teda na másle, nějak taky nepreferujeme přepalovaný olivový olej. Máme doma jen ten extra panenský a ten je do studené kuchyně. A ty " neextra " zase nejsou kvalitní,takže za mě, fakt olivový olej na plotnu nepatří.
Šárka
dobrota
uvařila jsem tuto polévku a byla moc dobrá. Jen jsem použila místo vývaru vodu a místo zakysanky jsem polévku zjemnila smetanou na vaření a přistrouhala muškátový oříšek. A nakonec ty kostičky z rohlíků na másle dělaný :-)
dzejn4
Re:
Dobrý den,
prošla jsem mnohými ozdravnými přednáškami, vedené skvělými odborníky. Nejlepší oleje pro vaření je řepkový a olivový. Naproti tomu kokosový má tolik nenasycených mastných kyselin, že je pro vaření nevhodný.
Jakub
Otázka
Zdravím, měl bych jednu otázku, proč je v názvu hrášková polévka, když je to hráškový krém, jen aby to nikoho nemátlo. Jinak výborné děkuji za recept.
Zajímavé komentáře
dodatek
dobrota
Re:
Otázka
Hrášková polévka